در اثر کاهش ناگهانی فشار بخار که خود در نتیجه تقاضای ناگهانی و زیاد بخار می باشد آب دیگ به داخل لوله بخارمکیده خواهد شد که مسایل ضربه قوچ کندانس و مرطوب شدن بخار خواهد داشت و در صورت تشدید این وضعیت ممکن است باعث ایجاد شرایط LOOK OUT دیگها شده و کوچکترین مشکل تولیدی صرف زمان زیاد برای بازگشت سیستم به حالت نرمال می باشد برای جلوگیری از این پدیده باید هنگام راه اندازی شیر قطع وصل به ارامی باز وبسته شود این کار در سایتهای کوچک عملی ولی در سایتهای بزرگ به دلیل اینکه این شیرها 80 درصد حجم بخار را در 10 درصد باز شدن خود عبور میدهند بنابراین تجربه به عین نشان داده نصب شیر کنترل بعد از شیر قطع و وصل این پدیده را از بین برده است در این روش راه اندازی این است که شیر کنترل تا هنگامی که دیگ به فشار کاری خود می رسد بسته نگاه داشته شود و دراین لحظه یک کنترلر تایمری به آهستگی شیر کنترل را با توجه به زمان تامین شده باز مینماید وهم چنین با نصب سیریتور کاملا این پدیده به حداقل خود می رسد .

:: موضوعات مرتبط:
تاسیسات حرارتی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2146
|
امتیاز مطلب : 174
|
تعداد امتیازدهندگان : 35
|
مجموع امتیاز : 35